Iedere barbecuepartij wordt apart ingekocht. We gebruiken alleen maar verse ingrediënten van hoge kwaliteit.
Biologisch
We werken samen met slagerij Thijs Kuepers in Nederweert-Eind. Veelal biologisch en diervriendelijk geproduceert vlees. O.a. Limousin Regionaal rundvlees uit de Meinweg.
Ook vega mogelijk
Indien gewenst kunnen we ook vegetarische opties aanbieden.
In uw eigen tuin
We komen met alle bbq's en gear in uw tuin barbecuen. We bereiden zoveel mogelijk ter plaatse.
Tot 400 personen
We kunnen catering verzorgen van 25 tot 400 personen.
Passie voor barbecue
In 2022 is Louis Kentjens uitgeroepen tot bbq kampioen van Limburg. Zijn passie voor bbq en hoge kwaliteit werd door de jury zeer gewaardeerd.
Onze mogelijkheden
Revolver prime rib
4 uur low and slow gegaarde prime rib. Bekend als revolver prime rib.
low and slow ribs
5 uur low and slow gegaarde ribs, sticky afgelakt.
verse salade
Handgesneden dagverse salades.
saté
Indisch gemarineerde kipdijsaté, geserveerd met pikante ketjapsaus en kroepoek.
Tortilla
Tortilla met bavette gemarineerd met sesam, kimchi, rode kool en koriander.
Hasselback potato
Hasselback aardappel met chorizo en crème fraîche.
Cote de boeuf
Prachtig mooi vlees van het Limousin Regionaal rund.
Tomahawk steak
Tomahawk steak uit natuurgebied de Meinweg, geserveerd met chimichurry.
Bovenstaand zijn een paar van onze mogelijkheden geillustreerd. Natuurlijk kunnen we nog veel meer aanbieden. Neem contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken. We staan voor u klaar!